Autoverhuur Rome

» Auto huren » Autoverhuur Rome

 

car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor huurauto’s in Italië

Autohuur Rome

Goedkope autohuur – Vergelijk autiverhuurtarieven in Rome van verschillende verdelers waaronder Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt en Budget. De vereiste verzekeringen alsook een onbeperkt aantal kilometers zijn steeds inbegrepen.

Rome guide

Autoverhuur Rome

Autohuur Rome

De stad Rome is gevestigd in regio Lazio – het is niet alleen de hoofdstad van Italië, het is ook de grootste en de meest bevolkte stad in het hele land. Het heeft een bevolking van 2.761.477 inwoners (12/2010) en is 1,285.31 vierkante kilometer groot. De geschiedenis van Rome beslaat duizenden jaren als het centrum van het Romeinse Koninkrijk en het Romeinse Rijk. Het is de meest populaire toeristische bestemming in Italië en wordt vermeld als een UNESCO World Heritage Site.

Het Colosseum en de Vaticaanse musea staan ​​in de top 50 van meest bezochte toeristische bestemming in de wereld. Er is veel te zien in de manier van eeuwenoude basilieken en kerken, Romeinse tijdperk ruïnes, sierlijke beelden, weelderige monumenten en prachtige fonteinen.

Rome is een mode-hoofdstad van de wereld, met veel van de top-ontwerpers in de wereld hier gestationeerd.

Rome zal het thuis van de Olympische Spelen van 2020, 60 jaar na het eerste evenement, georganiseerd zijn.

De belangrijkste internationale luchthaven die zich het dichtst bij Rome is de luchthaven Rome Fiumicino (FCO), dat is 26,5 kilometer van het centrum van Rome. Het is de grootste luchthaven van Italië en levert diensten voor alle belangrijke nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen. Als bezoekers vliegen in ergens in Italië, kunnen ze landen op de luchthaven Rome Ciampino (CIA), die slechts 14.51 kilometers afstand.